На цьому веб-сайті використовуються кукі-файли для створення можливості веб-аналітики. Натиснувши OK, ви погоджуєтеся з використанням Cookie-файлів.
Більш детальна інформація
OK
Положення про конфіденційність
СУІП ТОВ «Сперко Україна» (надалі – Компанія) у відповідності до чинного законодавства про захист персональних даних захищає інформацію, яка отримується від користувачів належних Компанії веб-сайтів. Це Положення роз'яснює яку інформацію збирає Компанія, а також описує порядок її зберігання, обробки, використання та захисту. Це Положення про конфіденційність поширюється на всі веб-сайти, що належать Компанії. Компанія зберігає за собою право вносити зміни в це Положення за необхідності.

Яку інформацію збирає Компанія на своїх веб-сайтах?
Компанія збирає персональні дані користувачів у деяких випадках. Переважно Ви користуєтесь веб-сайтами, які належать Компанії, не вводячи свої персональні дані. Компанія збирає ваші персональні дані, наприклад, якщо на веб-сайті Компанії проводиться конкурс або, коли ви надаєте зворотній зв'язок щодо продукції Компанії на веб-сайті, відправляєте повідомлення тощо. У таких випадках збір персональних даних можливий лише за вашою згодою. Компанія збирає дані за допомогою файлів cookie. Файли cookie, що збираються на веб- сайтах Компанії, є знеособленими, тому вони не вважаться персональними даними згідно чинного законодавства України. Компанія не використовує Файли cookie для того, щоб ідентифікувати вашу особу.

Правові підстави обробки персональних даних на веб-сайтах Компанії
Ми обробляємо персональні дані з метою, про яку Компанія повідомляє вас, коли просить надати згоду на обробку персональних даних. Компанія зберігає ваші дані згідно до чинного законодавства та Закону України «Про захист персональних даних».

Доступ до Ваших даних іншими особами
Доступ до Ваших даних отримує тільки компанія, відповідальна за веб-сайт Компанії на підставі договору про обробку персональних даних. Компанія гарантує дотримання всіх правил захисту персональних даних. Компанія може розкрити ваші персональні дані, якщо цього вимагатиме законодавство. Компанія може розкривати інформацію неособистого характеру, знеособлену та узагальнену інформацію третім особам з метою аналізу даних, дослідження, для маркетингових цілей.

Захист даних
Компанія використовує загальноприйняті стандарти технологічного та операційного захисту інформації та персональних даних від втрати, неправильного використання, зміни або знищення. Проте Компанія не може гарантувати абсолютну захищеність від будь-яких загроз, що виникають поза межами регулювання Компанії. Компанія забезпечує застосування всіх відповідних зобов'язань щодо дотримання конфіденційності, а також технічних і організаційних заходів безпеки для запобігання несанкціонованого або незаконного розголошення або обробки такої інформації та даних, їх випадкової втрати, знищення або пошкодження. Компанія залишає за собою право користуватися послугами третіх осіб щодо обробки ваших даних. У цьому випадку ми зобов'язуємо їх належно захищати ваші дані від втрати, спотворення або несанкціонованого доступу та зберігати їх у таємниці. Ви можете перевіряти актуальність ваших персональних даних, а також звернутися для їх видалення. Крім того, ви завжди можете повідомити нам, якщо ви не хочете більше підтримувати з нами зв'язок. Якщо ви бажаєте зв'язатися з нами з приводу використання ваших персональних даних, будь ласка, надішліть електронного листа на електронну адресу lending@sperco.ua

Окрема цільова аудиторія веб-сайтів Компанії

Деяка професійна інформація та інформація про деякі продукти Компанії, що міститься на веб-сайтах Компанії відповідно до чинного законодавства може бути доступною лише для спеціалістів сфери охорони здоров'я. У цьому випадку можливий збір даних щодо осіб, які бажають отримати доступ до такої інформації. Відповідальність за правдивість таких даних несуть виключно користувачі, що ці дані вводять на веб-сайті. Контактна інформація використовується для зв'язку з суб'єктами даних, за необхідністю.

Неповнолітні
Веб-сайти Компанії не призначені для неповнолітніх осіб. Інформація, що міститься на веб-сайтах Компанії орієнтована на осіб старше 18 років.

Файли cookie
Cookie файли (сookies) – це невеликі фрагменти даних, які завантажуються на ваш комп'ютер чи інший пристрій з сервера, коли ви відвідуєте веб-сайти належні Компанії. Cookies зокрема існують для вдосконалення роботи веб-сайтів та для забезпечення зручного і орієнтованого на користувача розміщення інформації на них. Ваш браузер надсилає cookie файли на веб-сайт Компанії кожного разу, коли ви заходите на нього знову. Це допомагає веб-сайту розпізнавати вас як постійного користувача та запам'ятовувати ваші користувацькі налаштування та вподобання. Більш детальну інформацію про cookies та порядок роботи цих файлів розміщено на сайті: http://www.aboutcookies.org/.
Cookie файли використовуються з метою:
- формування статистики та визначення демографічних даних та інтересів користувачів сайту, виключаючи можливість ідентифікації осіб користувачів (файли cookies, що збираються на веб-сайті, є знеособленими, тому вони не вважаться персональними даними згідно чинного законодавства України)
- виявлення проблем із нашим сервером та вдосконалення роботи веб-сайтів Компанії.
Для цього Компанія користується сервіси веб-аналітики, які підраховують кількість відвідувачів та показують інформацію про загальну поведінку користувачів – таку як ідентифікація пошуку за ключовими словами, що привели користувача на сайт, типовий час перебування на сайті або середня кількість сторінок, які переглядає користувач. Інформація про користувачів, отримана за допомогою файлів cookie, не продається і не поширюється у відкритому доступі.

Контакти
У разі виникнення будь-яких проблем або питань зв'яжіться з нами за електронною адресою: lending@sperco.ua